Compentia förvärvar Soft Ekonomi

Det är med stor glädje vi kan hälsa Soft Ekonomi välkomna som en del av Compentia!

Den 1 maj 2021 tog vi över verksamheten, fick nya kompetenta kollegor och många nya trevliga kunder.

Sofia Immo startade Soft Ekonom i 2013 och har utvecklat företaget sedan dess. När hon nu beslutat sig för att sälja och flytta ”hem” till Västkusten är vi glada att få driva verksamheten vidare.

— När jag påbörjade mitt sökande efter en ny efterträdare så var det viktigt för mig att hitta någon som har samma synsätt som mig gällande hur man driver en redovisningsbyrå och jag känner mig trygg med Compentia och deras medarbetare. De kommer att kunna ta vid stafettpinnen som jag med varm hand lämnar över, säger Sofia.

Compentias mest grundläggande värdering är att alltid ha våra kunders bästa i fokus. Vi finns till för att göra vardagen enklare och mer lönsam för företagare. Ambitionen är att bli ett av de självklara valen för företag som söker en samarbetspartner för outsourcing av ekonomitjänster och affärssystem.

— Vi lever i en tid då de flesta branscher i allmänhet och vår bransch i synnerhet är mitt uppe i en digital omdaningsprocess, berättar Fuat Icmen, vd på Compentia. Många moment som tidigare utfördes av människor utförs idag av IT-systemen. Tack vare vår kompetens inom både ekonomitjänster och affärssystem hoppas vi kunna erbjuda effektiva och attraktiva produkter som i slutändan kommer våra kunder till nytta.

Soft Ekonomi flyttade i juni in i Compentias lokaler i Årsta. Vi på Compentia är förstås väldigt nyfikna på att få lära känna er alla och ser fram emot att få träffas i ett digitalt eller fysiskt möte inom kort. Vill ni redan nu ha en kontakt finns vi här.