Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vi expanderar i Stockholm, nu senast genom förvärv under 2021, och vi har sedan 2019 kontor i Östergötland. Vi vill alltid komma i kontakt med självgående och glada personer som brinner för moderna lösningar inom redovisning och att göra det lilla extra i kundrelationen.

Just nu söker vi Redovisningskonsult till Stockholm och Linköping.

Compentia är en fullservicebyrå inom redovisning, ekonomi och lönehantering, som med fokus på kunden arbetar i en familjär och relationsskapande miljö. Som partner med Visma och Fortnox säljer och skräddarsyr vi även molnbaserade affärssystem för att stödja effektiva arbetssätt. Vi är nyfikna på våra kunder och genom att se helheten i verksamheten hjälper vi dem att lyckas. Viktiga ledord för oss är engagemang, digitalisering och effektivisering.

Nyfiken Redovisningskonsult med intresse för utveckling

Vill du arbeta på en byrå som satsar på moderna verktyg och där du kan vara med och påverka? Då är det här tjänsten för dig!

Som Redovisningskonsult har du ansvar för dina kunder och deras ekonomiska uppgifter. Din vardag och uppdragen blir mycket varierande. Viktigt för att lyckas i din roll är att du är van att arbeta med kund och att arbeta strukturerat med dina uppdrag. Några exempel på uppgifter är:

 • Löpande bokföring
 • Betalservice
 • Faktureringsservice
 • Kund- och Leverantörsreskontror
 • Avstämningar
 • Momsredovisningar/Skattedeklarationer
 • Likviditetsplanering
 • Budgetering
 • Rapportering
 • Momsdeklarationer
 • Myndighetskontakter
 • Månadsbokslut
 • Ekonomisk rådgivning

I rollen ingår även att delta i förbättringsarbete, både för kund och internt hos oss. Stor vikt läggs vid affärssystem och digitala verktyg som kan underlätta vardagen och arbetet.

Vi har fräscha, moderna lokaler med helt ny arbetsutrustning och de senaste verktygen. Bland förmånerna – utöver utvecklande arbetsuppgifter, trevliga kunder och mysiga kollegor – finns träning på arbetstid och pensionsavsättning över normal kollektivavtalsnivå.

Tjänsten är heltid och startar när vi har hittat rätt person. Arbetsplatsen är antingen kontoret i Årsta eller i Linköping, men kan på sikt även skötas till en del från hemmet om det är önskvärt. Den inleds med en provanställning på 6 månader som avses övergå till en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är normal kontorstid måndag-fredag.

Vi söker dig med minst två års erfarenhet av redovisning, och det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du trivs i en snabbrörlig verksamhet och gillar att arbeta på byrå direkt mot kunder. Du har god datorvana, ett intresse för affärssystem och för att passa i rollen är det en fördel om du tycker om att utveckla och förbättra processer. Som person är du nyfiken, driven och har en god initiativförmåga. Du är inte rädd för att varken ta emot eller ge hjälp om det behövs. Viktigt för att lyckas i din roll är att du arbetar strukturerat med dina uppdrag, är noggrann och lyhörd.

Denna rekryteringen sköts exklusivt av Finance Recruitment som ansvarar för urvalsprocessen. Önskvärd start är så tidigt som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Kleiner, charlotta.kleiner@financerecruitment.se

 

 

Rådgivning Redovisning Affärssystem Compentia

Att jobba hos Compentia innebär utmaning och utveckling i en organisation som värdesätter individen. Bara med kvalificerade medarbetare som trivs kan vi hjälpa våra kunder!

Visma Certified Partner
Microsoft Partner Network
SRF
Fortnox