Jobba med oss

Jobba med oss!

Vi expanderar i Stockholm, nu senast genom förvärv under 2021, och vi har sedan 2019 kontor i Östergötland. Vi vill alltid komma i kontakt med självgående och glada personer som brinner för moderna lösningar inom redovisning och att göra det lilla extra i kundrelationen.

Compentia är en fullservicebyrå inom redovisning, ekonomi och lönehantering, som med fokus på kunden arbetar i en familjär och relationsskapande miljö. Som partner med Visma och Fortnox säljer och skräddarsyr vi även molnbaserade affärssystem för att stödja effektiva arbetssätt. Vi är nyfikna på våra kunder och genom att se helheten i verksamheten hjälper vi dem att lyckas. Viktiga ledord för oss är engagemang, digitalisering och effektivisering.

Vill du arbeta på en byrå som satsar på sina medarbetare, moderna verktyg och där du kan vara med och påverka? Då ska du kontakta oss! Vill du maila är adressen jobb@compentia.se

 

Rådgivning Redovisning Affärssystem Compentia

Att jobba hos Compentia innebär utmaning och utveckling i en organisation som värdesätter individen. Bara med kvalificerade medarbetare som trivs kan vi hjälpa våra kunder!

Visma Certified Partner
Microsoft Partner Network
SRF
Fortnox