Jobba med oss

Jobba med oss!

Vi expanderar i Stockholm, nu senast genom förvärv under 2021, och vi har sedan 2018 kontor i Östergötland. Vi vill alltid komma i kontakt med självgående och glada personer som brinner för moderna lösningar inom redovisning och att göra det lilla extra i kundrelationen.

Compentia är en fullservicebyrå inom redovisning, ekonomi och lönehantering, som med fokus på kunden arbetar i en familjär och relationsskapande miljö. Som partner med Visma och Fortnox säljer och skräddarsyr vi även molnbaserade affärssystem för att stödja effektiva arbetssätt. Vi är nyfikna på våra kunder och genom att se helheten i verksamheten hjälper vi dem att lyckas.

Viktiga ledord för oss är kompetens, engagemang, digitalisering och effektivisering.

Vill du arbeta på en byrå som satsar på sina medarbetare, moderna verktyg och där du kan vara med och påverka, men inte är redo att byta jobb just nu? Då ska du gå till vår nya karriärsida och connecta med oss där så är du först med att få veta när vi söker fler medarbetare i framtiden.

Läser du till Redovisningsekonom på en YH-utbildning? Tyvärr tar vi inte emot fler praktikanter det här läsåret, men om du vill kan du ”connecta” med oss här för framtiden. Lycka till med studierna!

Nu söker vi två nya kollegor:

Nyfiken redovisningskonsult med intresse för utveckling

Strukturerad juniorsäljare

 

 

 

Rådgivning Redovisning Affärssystem Compentia

Att jobba hos Compentia innebär utmaning och utveckling i en organisation som värdesätter individen. Bara med kvalificerade medarbetare som trivs kan vi bidra till våra kunders framgång!


Visma Certified Partner
Microsoft Partner Network
SRF
Fortnox