Kontakt

Te eller kaffe?

Har du vägarna förbi får du gärna komma in på en kopp och prata företagande med oss. Om inte annat är du varmt välkommen att mejla eller ringa oss när som helst!

Om du har något annat på hjärtat är du varmt välkommen att fylla i vårt kontaktformulär.

Här finns vi tillhands för dig

Stockholm

Byängsgränd 14, 2 tr
120 40 Årsta

Telefon: 010-405 30 10

Östergötland

Repslagaregatan 19
582 22 Linköping

Telefon: 010-405 30 50

FAQ

Vilka tjänster erbjuder Compentia?

Rådgivning, redovisning och affärssystem. Med löpande bokföring som grund, och djup kunskap inom affärskritiska system, kan vi hjälpa dig att identifiera möjligheter till effektivisering och ökad lönsamhet. Ett helhetsåtagande som lönar sig.

Vilken slags hjälp ingår?
När vi inleder ett samarbete går vi tillsammans igenom dina behov och önskemål. Utifrån vår erfarenhet hittar vi en nivå som passar ditt företag.
Vilka sorters bolag kan Compentia hjälpa?
Vi arbetar med alla sorts aktiebolag i Sverige. De som väljer att samarbeta med oss är ofta företagare som brinner för sin verksamhet – som vill arbeta smartare, mer effektivt och mer lönsamt. Men viktigast är att du tror på att kvalitativ redovisning och god kontroll av din verksamhet faktiskt skapar lönsamhet. Tillsammans hittar vi effektivitet.
Hur kommer jag igång?

Ring eller maila. Vi finns för att göra ditt liv som företagare enklare.

Finns det någon bindningstid?

Nej. Vi tror inte på att binda kunder i långa avtal. Vi vill att du själv ska välja att stanna kvar hos oss för att du trivs och ser effekt.

Vem kan jag kontakta om jag har frågor?

Vem som helst av oss! Du är alltid välkommen att ringa eller maila oss om frågor kring ditt företagande.

Kan jag ändra vilken hjälp jag vill ha?

Du kan ändra dig när som helst. Vi tar ett samtal om dina behov ändras, eller om vi har förslag som vi tror kan hjälpa dig.

Kan Compentia hjälpa mig med redovisning och bokföring?

Det är vår vardagsverksamhet. För företagare som ser nyttan i en långsiktig partner finns vi för att hjälpa dig med rådgivning, redovisning – och kanske även val av rätt molnbaserat affärssystem för din verksamhet.

Kan Compentia hjälpa mig med affärssystem?

Ja, vi samarbetar med några av de främsta nordiska företagen när det kommer till molnbaserade lösningar för effektivt företagande. Och vi lägger mycket tid på att lära oss dessa system, eftersom det är när du är duktig på dina verktyg som du gör ett bra jobb.

Kan Compentia hjälpa mig med att ta hand om mina skatter och deklarationer?

Absolut. Just detta område är under ständig förändring, samtidigt som det är avgörande att ha koll på. Många företagare uppskattar att våra medarbetare är certifierade och att de löpande utbildar sig i regelverken. Rätt kunskap i rätt sammanhang är guld värd.

Kan Compentia integrera sina tjänster med mitt befintliga system eller programvara?

Vi har valt att arbeta med partners som ligger i framkant när det gäller molnlösningar och öppna API:er för den nordiska marknaden. Det är IT-snack och betyder att de system vi erbjuder är byggda för integration – och på Compentia vill vi automatisera så mycket som möjligt. Låt datorer och system prata med varandra så repetitivt arbete försvinner.

Vilka rapporteringstjänster erbjuder Compentia?

När vi inleder vårt samarbete går vi alltid igenom vilken form av rapportering och uppföljning du önskar. Vi skickar aldrig bara ett resultat eller en balansräkning, det du får av oss är något som du har nytta av på riktigt. Det kan vara korta kommentarer eller fylliga, specialbyggda rapporter i olika format – som hjälper dig till bättre beslut.

Kan Compentia hjälpa mig med finansiell planering och analys?

Med lång erfarenhet, och hundratals företag i kundlistan, är planering och analys en del av vår vardag. Vi erbjuder anpassade månatliga nyckeltal för olika grupper i din organisation, likväl som vid särskilda händelser som exempelvis företagsöverlåtelser eller omstruktureringar.

Hur kan jag vara säker på att mina räkenskaper är korrekta?

Vi är anslutna till branschorganisationen SRF-konsulterna och arbetar enligt den svenska standarden för redovisningsuppdrag (Rex). Våra auktoriserade konsulter granskas och utbildas årligen – och våra rutiner kvalitetskontrolleras regelbundet.

Hur kan jag vara säker på att mina ekonomiska uppgifter är säkra och hanteras med sekretess?

Vi hanterar dagligen ytterst känslig och affärskritisk information. Våra partners lagrar all sin data i Sverige och arbetar ofta med 2FA, tvåfaktorsautentisering, för säkrare inloggning. Vår egen kundportal kräver självklart inloggning med BankID, så att vi vet att det är just du som kontaktar oss. På så sätt kan du känna dig trygg med att vi följer Dataskyddsförordningens (GDPR) stränga krav och regler för säker hantering av din data.

Hur lång erfarenhet har ni?

Våra medarbetare har olika bakgrund – vissa är självlärda medan andra är universitetsutbildade. Hos oss arbetar de som ägnat hela sitt arbetsliv åt företagande tillsammans med medarbetare som precis börjat i redovisningens underbara värld. Vi törs därför påstå att vi har bred erfarenhet och kan hjälpa de flesta företagare där de står idag.

Varför arbetar ni uteslutande med molnbaserade lösningar?

Molnbaserade lösningar ger oss en unik möjlighet att arbeta tillsammans med dig som kund oavsett var du finns. På resa, kundturné eller kontoret – vi loggar alltid in i samma system och kan säkerställa att tekniken är både uppdaterad och säker. Det gör att vi kan fokusera på systemets funktioner och nyttan det tillför din verksamhet.