Mamut One

Mamut One – Affärssystem och säljstöd. Allt i ett intelligent verktyg.

Föreställ dig fullständig kontroll i ett enda system. Nu är det möjligt – tack vare Mamut One. Med hjälp av det lokalt installerade programmet Mamut Business Software, som utgör kärnan i Mamut One, får du en rad smarta moduler för offlinefunktioner som fakturering, redovisning, lön, logistik och rapportering bland många andra, men också tillgång till realtidsdata och smarta onlinefunktioner med Mamut Ones webbaserade del. Det gör att du kan ta ett enda helhetsgrepp kring alla flöden i din verksamhet – från start, till slut.

Mamut Ones olika programvaror och tjänster

Enkelt uttryckt består Mamut One av en programvarudel och en tjänstedel. Med hjälp av programvarudelen får du programvaror för bland annat:

– Inköp och logistik
– Ekonomistyrning och redovisning
– Löne- och personalhantering
– Rapportering och analys
– Säljstöd (CRM)
– Projektstyrning

… och mycket mer. Med hjälp av tjänstedelen får du webbaserad tillgång till information från ditt Mamut-system, men också distribution av dokument och filer med säker backup, ett komplett publiceringsverktyg för din webbplats och många funktioner därtill.

Kombinationen av smarta programvaror med direkt onlineuppkoppling gör att du får ett intelligent, lyhört system som ständigt är med dig. Det innebär i sin tur att du kan ta ett komplett grepp om din verksamhet – från marknadsföring av din produkt eller tjänst till registrering av sista fakturan och rapportering av viktiga nyckeltal i en snygg presentation.

Vem är Mamut One för?

Mamut One finns i tre olika varianter och passar utmärkt för det mindre men också medelstora företaget. Dessutom finns det en rad tilläggsmoduler som enkelt kan kopplas till ditt system om du stegvis behöver utöka med fler funktioner.

Systemkrav

Mamut One passar dig som vill ha en egen installation, och kräver att du använder en PC med operativsystemet Windows Vista, 7, 8 eller 10.

Vad kan Compentia göra för er med Mamut One?

Compentia drivs av att effektivisera företag och organisationer. Utgångspunkten i allt vi gör är därför alltid att  identifiera verksamhetens krav, men också vilka utmaningar den står för. Utifrån det skräddarsyr vi Mamut One med funktioner som försörjer er nu och i framtiden, utan att systemet ska kännas överväldigande.

Compentia är också er affärspartner som hjälper er med allt från att komma igång med att använda systemet till direkt support. Dessutom bidrar vi gärna med smarta insikter rörande allt från enstaka funktioner till att vara ett bollplank för dig och din verksamhet. Det så att ni ska få en så lönsam och effektiv organisation som möjligt.

Kontakta oss för att veta mer om Mamut One

Vill du veta mer om Mamut One och vad vi kan göra med Mamut för din verksamhet?
Varmt välkommen att kontakta oss på Compentia. Vi bjuder gärna på
en kopp kaffe och diskuterar hur vi kan hjälpa er att möta framtiden med ett smartare
affärssystem.

Visma Certified Partner
Microsoft Partner Network
SRF
Fortnox