Visma.net

Visma.net – den kompletta affärslösningen

Visma.net är Vismas flaggskepp och framtidssystemet i molnet. Compentia hjälper er att möta framtiden med ett affärssystem som erbjuder allt från finansiell kontroll till logistikhantering och registrering av interna processer – för ett bättre och effektivare flöde, inifrån och ut.

Vad är Visma.net?

Visma.net är affärslösningen som innehåller en komplett uppsättning av tjänster – allt utan att ni behöver tillgång till extern mjukvara. Allt som fordras är en dator, mobil eller surfplatta med nätuppkoppling, så har ni full kontroll över alla arbetsflöden.

Ett axplock av det du kan göra med Visma.net

– Automatisera flöden av allt från dagliga arbetsuppgifter till finansiella transaktioner och processer, låt systemet köra nattskiftet
– Skapa detaljerade och överblickbara rapporter, följ upp hur företaget mår i realtid
– Få fullständig kontroll över lager och logistikhantering
– Synka kreditkort så att alla kvitton kopplas mot Visma.net

… och mycket mer.

banner_elefanten_600x60

Vem är Visma.net för?

Visma.net är ett flexibelt affärssystem som lätt kan expanderas med fler funktioner och moduler om verksamheten kräver. Tack vare affärssystemets flexibilitet passar Visma.net därför både för det mindre företaget med bara ett fåtal anställda, men kan också försörja tusentals användare på det stora företaget.

Vad kan Compentia göra för er med Visma.net?

En utförlig behovsanalys är nyckeln för att sedan kunna möta behoven. Compentia lägger därför stor vikt vid att först se över rutiner, processer och arbetssätt så att ni får största möjliga nytta av systemet. Var vill organisationen ha bättre kontroll och styrning? Vilka arbetsprocesser kan vi automatisera och förenkla? Hur kan vi skapa en bättre överblick – och vad vill vi helst av överblick över? Compentia ser till att bryta ner verksamhetens mål ner till mikronivå så att allt av värde registreras och kan mätas i Visma.net.

Stort fokus läggs också på att systemet ska vara lättöverskådligt och framförallt skapa en tillfredsställande känsla. Information tar tid att bearbeta – Compentia ser till identifiera era anspråk och utformar Visma.net så att det möter just era krav; varken mer eller mindre. Det ska helt enkelt kännas skönt att känna kontroll, allt i en enda molnbaserad enhet.

Ett livfullt Community hjälper dig också att få ut mer och jobba ännu smidigare

Kontakta oss för att veta mer om Visma.net

Vill du veta mer om Visma.net och vad vi kan göra med Visma för din verksamhet? Varmt välkommen att kontakta oss. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och diskuterar hur vi kan hjälpa er att möta framtiden med ett smartare affärssystem.

Visma Certified Partner
Microsoft Partner Network
SRF
Fortnox