Automatisering och integrationer från Compentia

Om oss

Specialisterna på affärssystem och företagsekonomi

Administration, ekonomi, logistik och IT ses ofta som besvärliga utmaningar när man som företagare har fullt upp med sin kärnverksamhet.

De som väljer att samarbeta med oss är oftast företagare som brinner för sin verksamhet. Som hela tiden vill arbeta smartare, effektivare och mer lönsamt. Vill mer helt enkelt. Vi säljer och skräddarsyr smarta, integrerbara affärssystem (ERP) för bättre arbetssätt och rutiner. Vi ansvarar för installation, support, drift och är ett bollplank i det mesta som rör företagande. Parallellt med detta är vi en komplett redovisningsbyrå som kan stå för hela eller delar av företagets ekonomitjänst.

Synergieffekter mellan bokföring och affärssystem

Tack vare vårt helhetstänk får du en specialist som förstår vad du behöver för en enklare, effektivare och lönsammare verksamhet. En specialist som känner systemet du använder utan och innan, kan de senaste uppdateringarna, förstår hur det ska integreras med andra system o.s.v. En specialist som kontinuerligt ser över rutiner, processer och arbetssätt så att du får största möjliga nytta av systemet. En specialist som med hjälp av nyckeltal från bokföringen kan föreslå konkreta åtgärder för att ta din verksamhet till nästa nivå. Enkelt och smidigt – vi lovar.

En trygg och pålitlig helhetsleverantör

Med den löpande bokföringen som grund kan vi identifiera möjligheter till effektivisering och ökad lönsamhet – ett helhetsåtagande som lönar sig. Med hjälp av rätt produkter stöttar, styr och utvecklar vi kunders verksamheter och tjänster. Vi lär känna din verksamhet och utformar strategier, affärssystem och arbetssätt för just din verksamhet.

Historik

I början på 2000-talet började Framåt Företagsutveckling AB hjälpa företag och organisationer med att förenkla administrationen och effektivisera verksamheten med smarta IT-lösningar för att därmed öka lönsamheten. Affärsidén var att erbjuda produkter och tjänster för en enklare, effektivare och mer lönsam verksamhet. Bolaget var exempelvis första partnern till affärssystemet Mamut Business Software på den svenska marknaden. Mamut (som sedermera köptes av Visma) var unik i sitt helhetstänk vid introduktionen på den svenska marknaden. Detta passade väl i bolagets vision: att skapa effektivitet utifrån ett helhetsperspektiv.

Compentia

Våren 2016 förvärvades redovisningsbyrån Compentia. Tack vare kompetens i både affärssystem och ekonomi/redovisning i kombination med bred erfarenhet av företagande hjälper vi våra kunder att lyckas genom att effektivisera affärskritiska funktioner. Efter förvärvet tog vi namnet Compentia.

Fortsatt expansion

Under 2018 fortsatte expansionen genom att vi knutit till oss specialister i Östergötland och öppnade ett kontor på plats. Nu, och ända sedan start, strävar vi tillsammans med alla medarbetare efter att vara ett föredöme i vår bransch.

Tveka inte att ta kontakt med oss!

Rådgivning Redovisning Affärssystem Compentia

Efter förvärvet under våren 2016 och expansionen som påbörjades 2018 står Compentia starkare än någonsin. Med styrkan som helhetsleverantör hjälper vi företag genom att förbättra de interna rutinerna. Så att företaget kan lyckas genom att lägga allt fokus på sin kärnverksamhet.

Visma Certified Partner
Microsoft Partner Network
SRF
Fortnox