Vårt erbjudande

Väx på dagen,
sov gott om natten

Med expertis inom tre verksamhetskritiska områden tar vi ett helhetsgrepp om viktiga delar i din verksamhet. Det gör oss till en långsiktig partner och bollplank i ditt företagande.

Rådgivning

Med lång erfarenhet inom företagande hjälper vi dig gärna i din vardag eller tillväxtresa. Med långsiktig lönsamhet i sikte hittar vi lösningar som effektiviserar din verksamhet.

Redovisning

Med bokföring som grund är vi din förlängda ekonomifunktion. Vi förser dig med anpassade rapporter och nyckeltal för att du ska kunna fatta bra beslut för ditt företag.

Affärssystem

Ett modernt molnbaserat affärssystem är nyckeln till en enkel, effektiv och lönsam verksamhet. Vi har ett helhetsåtagande från implementering till utbildning, löpande support och utveckling.

Vi gör det krångliga enkelt för er

Vi på Compentia vill göra det enklare att driva företag. Våra kompetenta medarbetare hjälper dig därför i allt du kan tänka dig inom rådgivning, redovisning och affärssystem.

Rådgivning

Du behöver inte vara ensam. Vi finns som ett bollplank för stöd inom affärssystem och ekonomi. Med ett objektivt helhetsperspektiv hjälper vi dig att förenkla, effektivisera och öka lönsamheten för din verksamhet.

Vi erbjuder

Compentia finns här som ditt bollplank och pålitliga rådgivare inom företagande. Med lång erfarenhet av företagande hjälper vi dig att effektivisera din verksamhet. Luta dig mot oss i val av molnbaserat affärssystem, löpande support, konkreta insikter och underlag du kan använda för att fatta bra beslut för ditt företag.

Redovisning

Få avlastning och stöd i viktiga ekonomiska frågor runt din verksamhet. Vi kan ta hand om hela eller delar av din ekonomifunktion – och finns alltid där som ett bollplank när du behöver det.

Vi erbjuder


Med oss på Compentia får du en partner som på ett effektivt och noggrant sätt tar hand om din ekonomi utifrån ett helhetsperspektiv. Med lång erfarenhet, moderna verktyg och ett brett utbud av ekonomitjänster kan du på ett kostnadseffektivt, och bekymmersfritt, sätt ägna all din tid åt det du tycker är roligt.

Affärssystem

Nå nya höjder med rätt molnbaserat affärssystem. Med djup förståelse för de utmaningar du som företagare brottas med kan vi vara den långsiktiga partner du med säkerhet kan luta dig mot på din tillväxtresa.

Vi erbjuder

Som kund hos Compentia får du erfarenhet, kunskap och kraftfulla verktyg för att effektivisera din verksamhet på ett säkert sätt. I vårt arbete utgår vi från molnbaserade standardsystem för den nordiska marknaden – och nyttjar dess fulla potential för att förenkla ditt dagliga arbete. Med smarta funktioner och digitala arbetsflöden kan du på ett kostnadseffektivt sätt nå större lönsamhet för din verksamhet.

Från våra kunder

“Efter ett givande samarbete under snart tjugo år, behöver jag säga att vi helhjärtat rekommenderar Compentia som partner? Oavsett om det gäller rådgivning, redovisning eller affärssystem!”
Andreas Wigerman, VD/Ägare på Profilskaparen AB
Läs mer
“Nu är systemet precis så smidigt som man önskar sig av ett ekonomi- och logistiksystem.”
Caroline Danielson, VD på Renapharma AB
Läs mer
“Att kunna lägga ut hela ekonomifunktionen och affärssystemet på samma partner ger givetvis stora synergier och effektivitet.”
Juha Järvinen, CEO på IoTRON AB
Läs mer
“Compentia tog över vår redovisning i helt rätt tid. Sedan dess har vi ökat kraftigt och jag vet inte hur vi hade klarat oss annars. Det är en skön känsla att kunna vara trygg med att allt bara funkar och att vi får svar direkt när vi har frågor.”
Fredrik Vidner, Ägare/Inköp Elite Sängar AB och Dorbien Beds AB
Läs mer

Kom förbi på en kaffe!

Har du vägarna förbi får du gärna komma in på en kopp och prata företagande med oss. Om inte annat är du varmt välkommen att mejla eller ringa oss när som helst!

Om du har något annat på hjärtat är du varmt välkommen att fylla i vårt kontaktformulär.


I vår FAQ kan du läsa svaren på vad andra har undrat.