Kunder

Förenkla företagandet

Vi är glada över att kunna göra det enklare att vara företagare för mer än 300 kunder. Läs mer om utvalda projekt från olika branscher och hur vi gick tillväga för att på olika sätt hjälpa dem att lyckas med sin verksamhet.
loTRON
Industriell loT
loTRON ville skala upp sin verksamhet snabbt och effektivt och har samarbetat med oss redan från start. Tillsammans har vi byggt effektiva rutiner som hjälper i det dagliga värvet.
Läs mer
Renapharma
Tillverkning av läkemedel
Med en molnbaserad systemlösning, outsourcad ekonomifunktion samt löpande support kan Renapharma AB på ett smidigt sätt effektivisera sin administration.
Läs mer
Profilskaparen
Tillverkning av förpackningar
Med en molnbaserad systemlösning, automatisering av rutiner och löpande stöd kan Profilskaparen AB med enkelhet följa lönsamheten i varje affär av verksamhetens olika delar.
Läs mer
Elite sängar
Möbel- och sängtillverkning
Med en molnbaserad systemlösning och outsourcande av sin ekonomifunktion fick Elite Sängar AB en smidig tillväxtresa.
Läs mer

Varför Compentia?

Helhetsperspektiv: På Compentia arbetar vi nära dig som kund och väver samman rådgivning, redovisning och affärssystem till en helhetslösning. Målet är att finna den optimala lösningen som stödjer samtliga delar av din verksamhet.

Insiktsdrivet arbete: Din verksamhet är unik och vi är genuint nyfikna på att lära oss mer om den. Vi strävar efter att förstå dina utmaningar och behov på djupet – för att ge dig lösningarna som får dig att lyckas!

Framåtanda: För att göra ditt arbete enklare och mer bekymmersfritt har vi en av de högsta digitaliseringsnivåerna i branschen. Det gör att vi kan hantera alla typer av underlag, alltifrån ett fotat kvitto eller integration med andra IT-system.

Personligt: Vi arbetar i grupper, där du lär känna flera av våra medarbetare. Vi ringer dig gärna emellanåt för att vara informerade, för att höra vilka utmaningar ni har just nu. Och du är alltid välkommen till våra kontor för ett personligt möte.  

Kompetens: Med auktorisering i branschorganisationer och nära partnerskap med ledande leverantörer kan du vara trygg med att alla våra medarbetare är kompetenta och uppdaterade med det senaste på marknaden.

Engagemang: Vi är naturligt nyfikna och djupdyker gärna i din verksamhet för att förstå dina unika behov. Värdefulla insikter vi använder för att skapa en optimal lösning i ditt dagliga arbete.

Närhet: Vi värnar om att skapa en personlig relation med dig som kund, vilket underlättar en öppen och effektiv kommunikation. Genom snabb återkoppling och korta kontaktvägar finns vi alltid där för dig, vad det än gäller.

Kvalitet:  Eftersom du tar ditt företagande på allvar vill vi leverera med kvalitet. Vi är auktoriserade av SRF-konsulterna (branschorganisationen för redovisning, lön och rådgivning) och vi följer Rex – Svensk standard för redovisningsuppdrag. Så att du vet att du kan lita på det du får från oss.

“Compentia tog över vår redovisning i helt rätt tid. Sedan dess har vi ökat kraftigt och jag vet inte hur vi hade klarat oss annars. Det är en skön känsla att kunna vara trygg med att allt bara funkar och att vi får svar direkt när vi har frågor.”

Fredrik Vidner, Ägare/Inköp på Elite Sängar AB och Dorbien Beds AB