Casamja lägger ut sin ekonomifunktion

När Casamja såg över sin ekonomifunktion bestämde man sig för outsourcing och valet föll på Compentia. Vi fick förtroendet att ta hand om hela ekonomiavdelningen med redovisningen inklusive lönehanteringen, och även faktureringen till kunder och rapportering till både ägare och myndigheter. Man har arbetat i affärssystemet Mamut Enterprise och ville fortsätta med det, och eftersom Compentia blev Sveriges första återförsäljare av Mamut redan 2002 vägde vår erfarenhet tungt i beslutet.

En annan viktig faktor var att hitta en partner som inte bara bokför utan proaktivt följer verksamheten och kommer med förslag och tips både i stort och smått. Redan första veckorna kunde vi visa på effektivare sätt att använda affärssystemet och Casamja sparar nu tid varje vecka – tid som kan användas till att hjälpa kunder.

 

 Casamja väljer Compentia

Casamja har sedan 1992 utvecklat don och ljudabsorbenter, främst för ventilation av bostäder men även för lokaler. De erbjuder enkla och kostnadseffektiva lösningar som med små ingrepp ger stora förbättringar av inneklimatet, spar energi och är i det närmaste underhållsfria för fastighetsägaren. http://www.casamja.se