Lussefika, AW eller mingel?

Kalla det vad du vill, men när vi öppnar våra lokaler i Årsta för att träffa nya och befintliga kunder, leverantörer och andra intresserade blir det julmys, värme, skratt och kunskap. Precis den mix vi försöker förmedla varje dag.

Den här gången blir det så klart Lussekatter, glögg och mer. Lite lättare förtäring om du kommer direkt från jobbet finns också. Och vi har utvecklat kontoret med en ny leksak, som garanterat kommer att väcka nostalgiska drömmar hos en del…

På den seriösa sidan har vi bjudit in några proffs på försäkringar; allt från sakförsäkringar till pensioner, sjukvårdsförsäkringar, mm. Det är ju något som berör alla där vissa bitar är så pass krångliga att det inte går att få nog med information. De avser att hålla kort information om vad försäkringarna innebär och vad man ska tänka på vid val av försäkringsform. Informationen kommer att hållas någon gång mellan kl 16 och 17 och kommer att ta max 30 minuter. De är naturligtvis hos oss både före och efter genomgången. Passa på att utnyttja tillfället för att ställa konkreta frågor och reda ut eventuella funderingar.

Vi håller öppet hus mellan kl 15 och 20, ingen föranmälan krävs. Ta med gott humör och dyk upp när det passar.

Just det, torsdag den 12 december. I våra lokaler på Byängsgränd 14, 2 tr, i Årsta.

Varmt välkomna!