Nu gratulerar vi två medarbetare till Certifieringen i Visma.net ERP!

Bra jobbat, Avi Cohen och Jan-Erik Berggren! Nu gratulerar vi två av våra medarbetare till Certifieringen i Visma.net ERP! Avi blev dessutom Certifierad ISV-partner för någon månad sedan. Det betyder att vi tillhör den utvalda skara av företag som får sälja och implementera Vismas modernaste affärssystem, Visma.net ERP.

För att säkerställa hög kompetens och kvalitet i försäljning och implementering av Visma.net ERP arbetar Visma endast genom certifierade partners, där medarbetarna alltid är inlästa på de senaste nyheterna och förbättringarna. Vi behöver genomgå en omcertifiering varje år för att bevisa vår kompetens i skriftliga prov.

Compentia är ett av få certifierade företag som finns representerade på flera orter. I dagsläget har vi kontor i Stockholm och Östergötland, och hjälper kunder i flera regioner både med igångkörningen av Visma.net ERP och sedan med löpande stöd, support, utbildning och utveckling. Och om kunden så önskar är vi dessutom en fullservice redovisningsbyrå som hanterar all löpande bokföring, eller stöttar med de delar som man önskar få hjälp med, t ex löner och deklarationer.

Vill ni veta mer om hur vi kan bidra till att ni lyckas? Så att ni kan fokusera på det ni vill, med effektiva och moderna verktyg för order/lager/fakturering, bokföring och försäljning? Vi bjuder gärna på en lunch i er närhet och berättar mer. Våra kontaktuppgifter finns här.

vismacertifiedpartner_white2