Nu gratulerar vi fyra medarbetare till Certifiering i Visma.net ERP!

Bra jobbat! Nu gratulerar vi fyra av våra medarbetare till Årets Re-Certifiering i Visma.net ERP! Det betyder att vi tillhör den utvalda skara av företag som får sälja och implementera Vismas modernaste affärssystem, Visma.net ERP.

För att säkerställa hög kompetens och kvalitet i försäljning och implementering av Visma.net ERP arbetar Visma endast genom certifierade partner, där medarbetarna alltid är inlästa på de senaste nyheterna och möjligheterna. Vi genomgår en omcertifiering varje år för att säkerställa vår kompetens i skriftliga prov.

Compentia är en av få certifierade partner som finns representerade på flera orter. Vi har kontor i Stockholm och Östergötland, och hjälper kunder i stora delar av landet och flera branscher, både med igångkörningen av Visma.net ERP och sedan med löpande stöd, support, utbildning och utveckling. Och om kunden så önskar är vi dessutom den fullservice redovisningsbyrå som hanterar all löpande bokföring, eller stöttar med de delar som man önskar få hjälp med, t ex löner och deklarationer. Eller till och med en fullt outsourcad ekonomiavdelning som även stöttar med Business Intelligence.

Vill ni veta mer om hur vi kan bidra till att ni lyckas? Så att ni kan fokusera på det ni vill, med effektiva och moderna verktyg för order/lager/fakturering, bokföring och försäljning? Vi bjuder gärna på en lunch i er närhet och berättar mer. Våra kontaktuppgifter finns här.

vismacertifiedpartner_white2