Strukturerad juniorsäljare

Strukturerad juniorsäljare som älskar digitala verktyg

Det finns fortfarande många företag som aldrig har hört talas om oss, och nu ska vi försöka nå de flesta. För att göra det behöver vi din hjälp!

För oss är marknadsföring och försäljning två sidor av samma sak där det ena glider över i det andra. Vi söker nu en person med erfarenhet från båda, som kan bli en stöttepelare och inspiration för våra två seniora säljare i deras kundbearbetning. Viktigt för att lyckas i din roll är att du är strukturerad, uthållig, social och verbal. Några exempel på uppgifter är:

  • Samla information kring möjliga kunder i vårt säljstödsystem (Upsales)
  • Söka upp relevanta personer och bjuda in till fördjupande möten
  • Administrera webbinarier
  • Ha löpande kontakt med vår byrå kring digital marknadsföring
  • Stötta våra seniorsäljare med underlag och planering för fortsatt bearbetning av prospects

 

Stor vikt läggs vid att du alltid jobbar i CRM-system och med andra digitala verktyg.

Vi har fräscha, moderna lokaler med helt ny arbetsutrustning och de senaste verktygen. Bland förmånerna – utöver utvecklande arbetsuppgifter, trevliga kunder och mysiga kollegor – finns fullutrustat gym på kontoret och pensionsavsättning över branschnormen.

Tjänsten är heltid och startar när vi har hittat rätt person. Arbetsplatsen är något av våra kontor (Årsta eller Linköping), men kan på sikt även skötas till en del från hemmet om det är önskvärt. Den inleds med en provanställning på 6 månader som avser att övergå till en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är kontorstid måndag-fredag.

Din profil

Vi söker dig som arbetat med försäljning till företag ett par år och som nu vill ta en roll med mycket eget ansvar och utvecklas vidare inom tjänsteförsäljning. Det är meriterande om du har en utbildning inom försäljning eller digital marknadsföring, t ex från YH.

Du trivs i en snabbrörlig verksamhet och gillar att arbeta med människor. Du har god datorvana, bra språk i tal och skrift och älskar att kontakta människor. Som person är du nyfiken, driven och – som sagt – strukturerad.

Maila jobb@compentia.se om du tycker det här verkar vara något för dig, gärna redan idag. Vi ser fram emot att knyta kontakt!

Visma Certified Partner
Microsoft Partner Network
SRF
Fortnox